SIA Glass

Det der adskiller SIA Glass fra andre isproducenter er, at alle vores is er fremstillet af ægte fløde med naturlige råvarer af høj kvalitet.

Vi har is til hele familien – alt lige fra børnenes farverige favoritter, luksus is af høj kvalitet til de voksne, økologiske varianter til de miljøbevidste og laktosefri til de der ønsker det, eller behøver det.

Vi kan med stolthed sige, at vi endelig kan tilbyde laktosefri is i en kvalitet der ikke er set før! Den er så cremet og lækker, at den ikke skiller sig ud fra den almindelig kendte flødeis. I sortimentet findes flere forskellige Flødeis som laktosefri varianter, bl.a. Vanilje med ægte vaniljestang, Jordbær med vilde jordbær, chokolade cookie og nougat!

Vores økologiske is er lavet i den traditionelle, rene smag med hensyn til både sundhed, klima og dyr. Af de økologiske varianter kan bl.a. nævnes Vanilje flødeis med ægte vaniljestang, kokos og Fudge karamel

Isenes høje kvalitet sikres ved de bedste råvarer fra naturens eget spisekammer, herunder mælk, bær, nødder, chokolade, havre mm. – men vigtigst af alt er, at isen er lavet af ægte fløde!

I sortimentet findes over 30 spændende smagsvarianter i 5 liters spande. 

Besøg SIA Glass på www.siaglass.se 

Se hele SIA Glass sortiment i produktkataloget til højre ...