Amanda Seafoods

I januar 2017 blev Amanda Seafoods A/S en del af den nordiske seafood koncern, Insula. Et nyt og spændende kapitel i Amandas 101-årige lange historie. Innovation, vækst og udvikling vil fremadrettet også stadig være Amandas motivation og som en del af Insula koncernen, er der adgang til nye og spændende råvarer lige fra pre-rigor laks, kammuslinger opsamlet af dykkere på havbunden, linefanget MSC torsk med dagfriske landinger og Europas største krabbeproducent.

FERSK & FROST
Ferske og frosne fisk – herunder røgede laks, specialiteter og convenience produkter er en del af Amandas nye sortiment. Der købes ind på de danske auktioner og leverancer fra de nordiske søsterselskaber i Insula koncernen sikrer et stort og bredt sortiment.

KØL & KONSERVES
I mere end 100 år har Amanda produceret fiskepålæg. Torskerogn har været Amandas signaturprodukt siden 1957, hvor Finn Tengberg-Hansen, søn af Amandas grundlægger Chr. Hansen, udviklede produktet og det, vi i dag kender som torskerogn på dåse. Siden 2007 har der også været produktion af fiskepålæg til køledisken bl.a. skiveskåret fiskepålæg og et rigt udvalg af fisk på tube.

MÅL: ONE-STOP-SEAFOOD LEVERANDØR
Målsætningen i Insula er at blive den foretrukne leverandør af seafood på det nordiske marked. Med 17 fiskeforædlingsvirksomheder samlet på tværs af de nordiske lande rummer gruppen af virksomheder det ypperste inden for seafood og alt i én samlet værdikæde. Amanda udvider i de kommende år løbende sortimentet. Med sigte på at blive Danmarks one-stop-seafood leverandør arbejdes der med stor motivation, nysgerrighed og fiskefaglig stolthed på at sammensætte det bedste seafood sortiment i alle kategorier.

Besøg Amanda Seafoods A/S på www.amanda-seafoods.dk