Almondy

Almondys mandeltærter bages efter en gammel opskrift, der stammer helt tilbage fra 1890’ernes Sverige.
Alle produkter er glutenfrie og bagt helt uden farvestoffer og konserveringsmidler. Den nyeste variant i rækken er endda også laktosefri!
Almondy er nu markedsleder i Danmark med de nyeste produkter i dessertkategorien.

Vores premium ”tø op og server”-sortiment er fokuseret omkring 6 uimodståelige opskrifter, herunder Almondys oprindelige mandelkage, de to bedst-sælgende Almondy mandelkager med Daim og Almondy mandelkage toppet med stykker af Toblerone samt den helt nye premium chokoladekage, som ovenikøbet også er laktosefri!

I vores bageri i Torslanda, lige uden for Göteborg, beskæftiger vi lige over 100 bagere og vi bager ca. 80.000 kager hver dag. 85% af vores kager eksporteres til 53 lande, hovedsageligt i Europa, men også til Nordamerika, Asien og Australien.

Besøg Almondy på www.almondy.com

Detail