Q Instore er med til at sikre dine produkters vej til forbrugeren

Q Instore er en afdeling af Q Foods A/S, der har til opgave, at varetage alle In Store aktiviteter på det Danske marked for producenter i ind- og udland. Q Instore tager altid udgangspunkt i butikken, som er det absolut vigtigste en producent og udbyder af fødevarer har. Synlighed er alfa omega og en forudsætning for succes er, at dine varer er tilstede i butikken i den aftalte mængde og på rette plads.
Vi kan bla. tilbyde:

  • Salgskonsulenter
  • Demoaktiviteter
  • Sampling
  • Smagstest
  • Dataindsamling

Q Instore drives i dag af erfarne medarbejdere med tilknytning af en stor stab af demo sælgere.
Kontakt os gerne for at aftale et møde, hvor vi kan præsentere jer for, hvordan vi kan hjælpe dine varer godt og effektivt frem til forbrugeren.
Q Instore er vejen til Succes!  
 


Hvad kan Q Instore tilbyde:

Salgskonsulenter: Vi tilbyder et stærk team af konsulenter, som besøger supermarkeder i hele landet for opfølgning på aftaler, herunder opfølgning på aftalt space. Der kan gives rådgivning i vareplaceringer og aftales selektive aktiviteter. Alle vore konsulenter er udstyret med avanceret salgssystem og kan taste og printe en salgsaftale direkte i butikken.
Demosælgere: Vi tilbyder et professionelt demobureau med kompetente og erfarne sælgere. Vi gennemfører smagsdemonstrationer og sørger for, at du får den bedste produktdemonstration i butikken. Vi hjælper gerne med udarbejdelse af POS materialer i forbindelse med demonstrationen. Du modtager en udførlig rapport efter hver demonstration.
Sampling: Hvis du overvejer sampling i butikker og centre tilbyder vi dygtige og erfarne sælgere, som vil sikre, at dine produkter bliver præsenteret effektivt. Vi er fleksible og tilbyder at skræddersy en aftale, som passer netop til dine produkter.

Smagstest: Vi gennemfører forbrugertest i egne lokaler. Smagstest af egne produkter op imod konkurrerende produkter og udarbejder efterfølgende en udførlig rapport. Vi tilbyder også tests af emballager og design.
Dataindsamling: Vi tilbyder indsamling af data fra butikker. Priser, udsolgt situationer mv. 


Q Instore supportteam skaber vækst i butikken


Kontakt os her