SIA Glass, vores nye samarbejdsparter

Ægte Flødeis 

Med vores nye samarbejdspartner SIA Glass, kan vi nu gøre alle maver glade med den lækre is, lavet med ægte fløde!
Den skønne is fra SIA Glass er fremstillet af ægte fløde, med naturlige råvarer af høj kvalitet. Her findes is til hele familien - alt lige fra børnenes farverige favoritter, luksus is af høj kvalitet til de voksne, økologiske varianter til de miljøbevidste og laktosefri til de, der ønsker det - eller behøver det.
De laktosefri is er i en kvalitet, der ikke er set før! Isen er så cremet og lækker, at den ikke skiller sig ud fra den almindeligt kendte flødeis. Blandt de laktosefri varianter findes smage som Vanilje med ægte vaniljestang, Jordbær med vilde jordbær og Chokolade med kakao og skumfiduser!
De økologiske is er lavet i den traditionelle, rene smag med hensyn til både sundhed, klima og dyr. Af de økologiske varianter kan blandt andet nævnes Vanilje flødeis med ægte vaniljestang, Hindbær Sorbet, Kokos og Multebær. 
Isenes høje kvalitet sikres ved de bedste råvarer fra naturens eget spisekammer, herunder mælk, bær, nødder, chokolade, havre m.m. - men vigtigst af alt er, at isen er lavet af ægte fløde!
I sortimentet findes over 30 spændende smagsvarianter.Se hele sortimentet fra SIA Glass